I like dead people

jag har så satans ont i halsen! och huvudet är tungt, ansiktet känns helt uppsvullet. bajs bajs bajs!
-
men jag tog mej igenom dagen först iskall och sedan efter en alvedon svettandes som en gris, fy.
-
men jag och evelina är sjuka tillsammans, vi tittar på alice coopers sjuka ascoola konsert och snörvlar. efter det fick vi en rock kick och inspererades till tusen. 


Bröllop

bröllopshelg. Min farbror Henrik och Åsa har varit förlovad i ca 10 år och alla har ju gått runt och väntat på ett bröllop, för några månader sen gifte dom sej (i smyg menändå). I helgen har det varit bröllopsfest på klämmerstorp, runt 40-50 st var vi. Jag tog med mej Ida och vi barnvaktade 15 busungar medans dom äldre dansade långt in på natten, vi tjänade en slant också. väldigt mysig helg med god mat och nästan hela släkten var ju där, man träffar dom sällan nu eftersom dom blivit så stora. Aja välkommen in i familjen Åsa. fast.. jag gillar inte den där Åsa riktigt.
-
har tyvärr inga bilder.

baraföratt

klockan ringer 6:30, eller ringer och ringer mer jose gonzales fina röst anyhow det är inte så jobbigt att gå upp. slöjd är = bajs nu ska vi tydligen brodera. skoldagen sliter på mej. det händer inte så mycket just nu, peace.

.

grannfest är döden.

20/8

helluuu, första skoldagen. ganska najs faktiskt, klassen har inte förendrats göran är lika irriterande sjuorna är små igen och man går hem med huvudvärk. men ändå rätt najs... jag har ju ändå alltid preems kaffe. tror jag klarar mej.
-
efter skolan bjuder munken på vaniljhjärtan, han har ett gott hjärta! sen vandrar jag och ida till idas mormor och plockar upp skriv block som ida ska ha till skolstarten, sjukt gulligt. sen skjutsar lotta oss till a6 och vi handlar paket lite försenat.
-
drar hem äter lite får en pling av evelinis och några minuter senare står hon i dörren och skriker åt doxa.
vi spelar spel och gråter övar att time splitters inte fungerar.
på söndag ska vi på visning. lite av en dream comming true att titta på lägenhet tillsammans med evelina och planera våran inredning. faktiskt väldigt låg hyra.

Att träffa dej igen skulle vara läskigare än att ta livmoderhalscancer sprutan.

om en kvart är det fredag, skoldag. jag har laggt undan alla mina grejer tänt tusen ljus puffat kuddarna och laggt mej i sängen med mina röda dagbok(som heter earnst föresten)och lyssnar på finaste johnossi. jag har borstat mitt hår lent lagt fram kläder i en hög och lagt fram min blåa ring bredvid min J.D pin, förbered. allt är perfekt förutom att jag brände fingret på ljuset när jag eldade upp mitt rum, det svider.
-
jag vet inte riktigt hur jag känner för första skoldagen, jag peppar att bli en nia! haha låter ascoolt ju. och på något sätt skönt att komma tillbaka i sina rutiner igen. men samtidigt otroligt jobbigt tänkande, bestämande och självdisciplin.

summerbreeze

igår tittade jag klart på första ine tree hill boxen, sjukt! rekomenderar det till alla.
-
imorgon börjar skolan. tillbaka till 8k nej vänta 9K, mehehe så stolt! fort det har gått känns som jag nyss började 7:an och snart blir det gymnasiet. shit jag är livrädd. konstigt att dom tror femtonåringarna ska veta vad dom vill göra med livet nu... vad ska det bli av mej?
-
det regnar ute och jag känner på mej att det kommer bli en sitta inne och spela time crisis med kaffe. jag vill ringa evelina och hoppas hon kan dissa matematiken och komma hit istället.
Johnossi – Summerbreeze

.

trevlig kväll hos ida med det mästa och gott folk. fast dom jävlarna inte kan hålla käft en sekund! jag vill sova nu och aldrig vakna.

du hauntar mej motha fucker!

.

dont fucking tell me what to do.

its a good thing tears never show in the pouring rain.
-
i saw you at the station, you had youre arms around whats her name. you looked happy and thats great I just miss you, thats all.
-
no you never will be mine.

rädda mej från ensamheten?

yeeees vad ska jag säga, jag njuter av dom sista dagarna av sommarlovet genom att göra ingentingalls! skönt.
-
testade mitt gamla löshår som nu passar min hårfärg igen, trevligt att byta frisyr för en dag. nu har jag låååååååååååååååååååååååååååååååååångt hår :)
-
imorgon ska jag dock gå upp relativt tidigt för att städa och senare åka till lager med mor och bror.
Raymond & Maria – Dikter På fel sätt

Nytt inlägg

sen när det äntligen blev morgon somnade jag som en stock, typiskt! och när jag vaknar är alla borta. så det fick bli en mys dag med kaffe film och mjukisbyxor. det ser ut att bli ännu en fin kväll, sensommaren är bäst! och jag längtar lite efter hösten och resten som ingår, positiv inställning. får se hur länge det varar.

mmm... du smakar choklad

yep yep, jag kan inte sova.. har suttit här nu sen halv 6 pigg och vaken av någon anledning. och hungrig!
-
nu är vätterfesten slut. det var en bra fest. spelade många fina band som nu är nyfunna. och träffade många gamla och nya friendos. kommer definitivt ta med mej det till nästa år!
han dansar ju skitgulligt!

.

efter att ida kommit förbi med one tree hill boxen har jag inte gjort annat än tittat och jag har gått i tusen bitar under tiden, vilket drama! nu är den snart slut, och ida är i polen... cut cut cut
-
denna filmen verkar ju askul! som gjord för mej. måste nog gå och se den, jag har inte varit på bio sen i 4:an eller nått och såg shrek 2 hehe, jag har aldrig tyckt om att gå på bio men det kan det ju bli ändring på.

im so ugly but thats ok cuz so are you.

jag har plinkat på min gitarr hela dagen, mina fingrar är lite ömma nu. väldigt roligt fast jag är jätte soppig det låter förjävligt om både mej och gitarren.
-
väldigt skönt att vara föreldralös! dom är i skåne någonstans. det är underbart att slippa allt tjat och bestämma för sej själv. men duktig som jag är hittar jag inte på nått bus, typ.

you know what i mean

jag har varit i nackebo över helgen. väldigt mysigt! jag är nog mer där än hemma hehe.
vi tältade iallafall på andra sidan sjön i en spöklig skog där det låg ett gammalt älg skelett... så om inte det var läskigt nog åkte vi dit mitt i natten och vi såg ingenting, hitadde knappt tältet. men väl inne i tältet var vi trygga drack varm choklad och hade det trevligt. tills vi börjar höra något gå runt tältet och grymta, direkt visste jag att det var ett vildsvin. och vildsvin är riktigt stora! den gick runt och luktade på tältet och grymtade. fy fan vad rädd jag var jag trodde vi skulle dö där i tältet. ida trodde att det var lasse som jävlades med oss men hur skulle han kommit dit vi var ju på andra sidan sjön. men det visade sej visst att det var elin och lasse. men jag kunde ändå inte sova på hela natten.
-
fuck!

liten kopp liten kaka

hängt i nackebo över natten. mysigt? ja.
-
tittade på när elin longerade sin hästa polle det var faktiskt väldigt faschinerande. tog igen missad tid med ida och lekte med kattungen.

vingar av glas

Evelina vi råkade dygna men konstigt nog är jag jätte pigg.
-
- jag loooovar såsen stelnar när den kallnar!
- men det gör alla såser
- men denna såsen gör det extra mycket den funkar så, det står förfan på paketet!
- ska jag slå ner dej eller!?
försöker hitta rätt tonart...

axe knee friend.

dagen har spenderats med evelina. vi har inte gjort något specielt igentligen... bara varit. just nu myser vi med bo kaspers orkester och undrar när klockan plötsligt blev 5.

how to train youre dragon

lite resultat på att en kamera är mycket bättre än en mobil. och evelina visade mej lilla blomman som är en life saver

R2D2

det har varit en fin dag! jag har gjort absolut ingenting, asnajs! umgåts lite med bror och brors flickvän så jag inte var helt ensam. trevligt mycket trevligt.
-
och jag hittade min gamla kamera som gått sönder för länge sen. jag satte i nya batterier och vips så funkade den, skumt. men nu har jag kamera iallafall som iofs är tjock och jätte rosa, haha.

the day the music died

gårdagen spenderades med evelinis. det blev milkshake i jätte kopp och hem till midgård, fin natt.
-
nu sitter jag på mitt rum och försöker skriva en punklåt. känner att den borde handla om enhörningar eller delfiner...

zeppelinare


Augusti i helvetet

jag har nu kommit hem från huvudstaden det har varit en fin familjeresa, fast jag blev tvingad att lära mej om medeltiden. men det blev lite shopping med
'
japp så blev det, lite höstiga kläder nu... tror inte att jag kommer våga använda rosetten dock, den är lite för tjejig eller nått. aja den kostade bara en tia.

RSS 2.0