kommer jag någonsin hitta den där perfekta thailänska Buddhan?

jaaaaa... ska man sammanfatta det senaste.
*några dagar i nackebo(kommer hem med värk i hela kroppen efter ha ridit häst)
*några dagar i dannäs mest målande och fiskande, tjänade lite pengar
*några dagar i klämmerstorp med en fin en som heter ida, träffar fina mäniskor med lockar, har en dålig dag.
*några dagar i nackebo, skräckfilm
*en svensk upplevelse ullared för försa gången, duckade för alla kameror
-
designat om mitt rum så jag har lite mer plats och ett stort skrivbord så mitt nördår startar bra.
-
imorgon ska jag bli blond igen, FAN vad jag kommer sakna min missfärgade brandgula färg!  jag har fått en sorglig förälskelse i den, men jag vill inte döda mitt hår heller.

jaså

en sjukt varm dag! det går inte att vara i mitt rum, alldeles för varmt. jag har lagat fyllda tomater och paprikor, lääängtar tills jag får äta upp dom!

bella: i know what you are. edward:say it. bella: gay

jag har tagit mej tid och tittat på new moon nu och jag säger bara en sak F A N VAD DÅLIG!! shit asso hur kan alla vara så besatta av denna skiten? okej jag är mest arg eftersom jag också vill tycka om det, jag vill också vara i twilight hysterik jag försöker verkligen. tittade på första filmen några ggr och försökte tycke om den men när jag såg den andra var det ju en skam! skit dåliga skådespelare och vad förbannad man blir när edward går ut i solen och börjar glittra, whats up whit that?? det är ju meningen att han ska börja brinna eller något. och edward är sjukt irriterande, jag önskar att han dog så att hon kan gilla jakob.

i wanna be somebody

det var en vecka och 3 dagar sen jag uppdaterade... aj aj aj
-
fast jag kom ju precis hem från greece, helt underbart! vi bodde i en liten by som hette agios stefanos i ett hus med 4 sovrum, 4 badrum och kök med fin trädgård och pool. nära till havet och massa små tavernor som låg med fin utsikt. grekerna gör den godaste maten i världen jag har säkert gått upp 5 kilo efter denna veckan. med solkysst kropp är jag fri från smink och tjocka kläder.
-
-
igår bakde jag den största, chokladigaste tårta jag någonsin bakat med tusen jordgubbar på. så jag behövde hjälp med att äta upp den, evelina hjälper gärna till. vi ät så mycket vi orkade och ändå kom vi inte halvvägs. vilken skam! vi tittade på Chicago, mycket bra film. jag fick denna otroligt vackra MÅLNING av bästa evelina. jag önskar att jag hade ett afro!
Kings Of Leon – Be Somebody

RSS 2.0