sola och bada äta sexig grek... eller två.

idag vaknar jag på soffan eftersom en atackspindel försökte äta upp mej igår :( har nu tvingat min pappa att noggrant söka igenom mitt rum men han kan inte hitta den. lite oroväckande.
-
men efter att jag gått en stund på stan med mor min och köpt en klänning(som om jag inte har tillräckligt med klänningar) och ett par flippflopps träffar jag finaste amanda. vi bakar rabarberpaj och tar en lång lång hundpromenad som slutar med att vi käkar glass på stan.
-
imorgon blir det GREKLAND, TJOHOO!! :D jag ska bo i ett gulligt hus på ön corfu nära havet och med pool. Det ska bli sjukt skönt. taggelitagg!
-
ha så kul i bajssverige blekfisar B-)

i wanna be a billionaire

tyckte denna låten var sådär innan jag såg videon, helt kär! hur fina är dom? och lyckan när han får några färgburkar :) shit! härligt.

SUDDEN DETH

har solat halva dagen och ätit andra halvan, hihi inte mycket att säga, nej.
-
men under middagen kom vi fram till att lava och magma är som sak och att jag evelina och karl ska starta ett punk band, namnen ligger mellan pickAdoll och Cerialkillers. själv heter jag suddendeth, ascoolt!
-
just nu sitter jag på balkongen med mitt stora täcke och gitarr på vänster sida och högtalare på höger.
lyssnar på gamla godingar som : Patrick Swayze Featuring Wendy Fraser – She's Like The Wind

Juni 15, 2010

nu sitter jag ensam i mitt rum och lyssnar på eva cassidys vackra röst, evelina har precis gått hem. vi har tittat på en sjukt awesome zeppelin konsert, jimmy page är en G U D! som aldrig får dö.
-
innan det hängde vi på biblioteket som dom nördar vi är, lånade tusen skivor och strosade runt på stan.

Roxanne, you dont have to put on youre red lights.

första fina dagen denna månaden hänger jag med evelinis, vi ska snart cyckla ner till biblioteket för att låna massa bra skivor och kanske ta en glass i solen? nu sitter jag på hennes golv och äter pizza medans evelina försöker toppa min sjukt sommriga outfit... men inget kan slå min hatt. 
fotbolls vm är igång tagg tagg tagg! :D den ända sporten värd att se

får jag låna toaletten först?

SOOMMMMMMMARLOOV!! <3 <3
det ska bli för jäkla skönt asso! :D taggar grekland som fan, och nackebo, göteborg, öland, chill på vättern, allt helt enkelt. måste hälsa grattis till ida älskling som fyller 15 år och maria som tar studenten, förlåt för att jag inte kommer :(
-
ska istället ut till idas sommarstuga som har många minnen kommer bli skit mysigt! kanske ska ta med en skräck film eller vad tycker du? haha
Madonna – Die Another Day

jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte.

har precis duschat, lagt morgondagens kläder i en hög, målat naglarna, noppat ögonbrynen, epilerat mej och ställt klockan så nu ska jag få min skönhetsömn och ha en underbar skolavslutning natti natti :*
Håkan Hellström – Bara Dårar Rusar In
skolavslutning i 6:an, hihi sötnosar <3

unicorn

ännu en vacker morgon, hoppas det aldrig tar slut! tycker lite synd om amanda som missar finaste veckan på hela året.
-
jag har ingen aning vad jag ska göra idag, kanske borde ringa evelina vi kan äta glass på taket eller åka någonstans med ralph saknar honom.
-
just nu rippar jag skivor till min dator, gamla fina skivor.

-

jag vill gråta, stora floder, tills jag inte har kvar något vatten kvar i kroppen, så jag skakar.
men jag kan inte gråta.
jag kan inte ens komma ihåg senast jag grät.
-
alla tycker nog är det är en bra egenskap men det är det inte.
jag kan inte gråta ut mina  känslor, dom bara är där.

chase our love

god morgon bajskorvar. vaknar tidigt av en stressad mamma som försöker städa hela huset på ingen tid, eftersom det ska bo australiensare hemma idag. vi ska ta med dom till Gränna och ha det trevligt, hoppas att jag kanske få bo hos dom någon dag i framtiden jag har alltid velat åka till Australien. laddar en härlig dag med jeansklänning och sommrig musik på hög volym. 

feel the summer wind

nu har sommaren verkligen kommit! har varit underbart väder hela veckan. mitt humör är på topp, idag fick jag V MOTHA FUCKING G på matte provet :) och ikväll kommer tans över, wiee. just nu spelar jag gitarr, sminkar mej och myser i den sommrigaste klänning jag har.
-
lite random fina bilder : )

torsdag

torsdagen började fint, thomas var hemma med sitt barn så vi slapp kemi lektionen. istället cyklade jag och ida till bernads och tog en kaffe. solen sken och fåglarna kvittrade mycket bra start på dagen!

RSS 2.0